Fotogallerij
5 Afbeeldingen

Project Wilrijk

Verkocht

Omschrijving

Dit schitterend gelegen appartement werd volledig gerenoveerd met kwalitatief hoogstaande en mooie materialen en is daarom als NIEUW: buiten het feit dat er overal eiken parket werd geplaatst en het appartement volledig opnieuw werd bezet, werden zowel elektriciteit als loodgieterij en de radiatoren volledig vernieuwd. Het binnen schrijnwerk werd vervangen en de nieuwe aluminium ramen hebben zowel draai als kip stand.

Het appartement van 95m2 plus terras ligt op de 2de verdieping en beschikt over een ruime en lichtrijke living. De open keuken heeft een een grote ijskast met aparte vriezer onderaan, zowel microgolf als oven, vaatwasser, inductie kookplaat met ingebouwde dampkap, keukeneiland en een massa aan kastruimte. Een aparte berging heeft aansluiting voor zowel wasmachine als droogkast. Op het terras bevindt zich nog een extra berging.

De badkamer beschikt over inloopdouche, badkamermeubel met lavabo, spiegel met ingebouwde verlichting en een sierlijke handdoekdroger. De prachtige combinatie van grijze vloertegels en calacatta wandtegels maakt deze ruimte zeer aantrekkelijk. Het aparte toilet heeft dezelfde look en bevat een hang wc en handenwasser. Badkamer en toilet worden beide verwarmd met vloerverwarming.

De 2 volwaardige slaapkamers zijn ruim en hebben beide een directe toegang tot het terras.

Ontvang aanbiedingen op maat

Laat ons weten wat jij zoekt! Ons portfolio van woningen groeit elke dag. Wij sturen je enkel de nieuwe woningen door die exact aan jouw criteria voldoen. En je kan er onmiddellijk virtueel door wandelen van thuis uit. Makkelijker kan het niet.

Hou me op de hoogte
Website ontwikkeld door