Begeleiding bij de bemiddeling van je nieuwe (t)huis

Bouwtechnisch – Marktonderzoek – Prijsbepaling – Locatie

1

De aankoopbegeleider

Bij Omnia wordt er niet gewerkt met zomaar elke woning. Voorafgaand er een dossier wordt opgestart, zal de regio-aankoopbegeleider kijken welke woningen in zijn regio het beste in aanmerking komen voor onze presentatie én voor de vraag die we op dat moment hebben van zoekende kandidaten die vaak al enige tijd opzoek zijn en door het bos de bomen niet meer zien.

Wij starten namelijk pas met het aanbieden van een woning, appartement of bouwgrond, als we merken dat er op dat moment voldoende vraag naar is.

2

Selectieproces

Bij het plaatsbezoek in de woning of appartement zal de aankoopbegeleider belangrijke facetten bekijken en aftoetsen om te kijken of jouw woning op dat moment in aanmerking kan komen voor onze unieke presentatie.

3

Het onderzoeksteam

Dit plaatsbezoek wordt dan op kantoor afgetoetst met het onderzoeksteam, dewelke precies nagaan wat de criteria zijn van de kandidaat-kopers. Het resultaat hiervan wordt dan besproken met de eigenaar van de woning of het appartement.

4

Contacteer de vastgoedbegeleider

Indien jouw woning of appartement in aanmerking komt, bespreken we hoe de presentatie wordt opgemaakt en hoe deze wordt uitgestuurd naar deze kandidaten.

Benieuwd of jouw woning of appartement in aanmerking komt?
Laat je gegevens na aan de regioverantwoordelijke.


Contacteer ons
5

Contact gegevens:

Website ontwikkeld door