Fotogallerij
25 Afbeeldingen

Project Lier

Pannenhuisstraat 327, Lier

Verkocht

Omschrijving

Dit project is een open gebouw met zes appartementen en zeven garages gelegen in de stadsrand van Lier, elks zeer kwalitatief afgewerkt met duurzame materialen.

De keukens werden elks volledig ingebouwd met een ijskast, diepvries, keramisch vuur met vier pits met afgewerkte spatwand in lichte marmer, heteluchtoven, combioven, vaatwasmachine, spoeltafel met mat zwarte kraan en voldoende opbergkasten. De badkamers werden elks voorzien van een inloopdouche met glazen wand en werd betegeld met uiterst kwalitatieve marmer.

Het gelijkvloers appartement links met twee slaapkamers is 80m² en heeft een tuin van 80m². Het appartement op het gelijkvloers rechts is 105m² met een terras van 30m² en een tuin van 100m².

Het appartement op de eerste verdieping links is 103m² en heeft een terras van 14m². Dit appartement wordt ook gekenmerkt vanwege de unieke badkamer. Deze werd volledig afgewerkt in een donkere marmer en heeft een dubbele inloopdouche en een ligbad. Het appartement op de eerste verdieping rechts is 80m² en heeft een groot terras van 30m².

Op de bovenste verdieping zijn er dan ook nog twee penthouse appartementen. Waarvan het appartement links twee slaapkamers kent en in totaal een oppervlakte heeft van 75m² met een ultra terras van 30m² met panoramisch uitzicht. Het appartement rechts heeft een oppervlakte van 60m² en alsook een ultra groot terras van 30m².

Achteraan het gebouw zijn er dan ook nog eens zeven ruime en privatieve garageboxen.

Ontvang aanbiedingen op maat

Laat ons weten wat jij zoekt! Ons portfolio van woningen groeit elke dag. Wij sturen je enkel de nieuwe woningen door die exact aan jouw criteria voldoen. En je kan er onmiddellijk virtueel door wandelen van thuis uit. Makkelijker kan het niet.

Hou me op de hoogte
Website ontwikkeld door