Homestaging

Homestaging of vastgoedstyling

Homestaging of vastgoedstyling is een vaste waarde in het buitenland maar nog te weinig toegepast op de Belgische vastgoedmarkt. Nochtans is het zeer effectief.

Een woning verkoopt immers veel sneller én aan een veel betere prijs wanneer de positieve punten in de verf worden gezet en er een huiselijke sfeer heerst.

Kille foto’s van leegstaande woningen zeggen potentiële kopers weinig en laten hun verbeelding niet spreken. Kandidaat-kopers willen zichzelf zien wonen in de nieuwe thuis dat ze bezoeken. Ze willen een bepaalde sfeer ervaren en dat gaat nu en dat gaat nu eenmaal makkelijker als de woning op een leuke manier is ingericht.

Omnia Vastgoed heeft zich gespecialiseerd in deze slimme strategie om woningen sneller én winstgevender te verkopen.

Op een professionele manier wordt de lege ruimte in no-time stijlvol aangekleed. De troeven van de woning worden op die manier maximaal uitgespeeld waardoor het voor de potentiële kopers mogelijk wordt om zich onmiddellijk een sfeervolle thuis voor te stellen.

Geef je woning een extra cosy-factor

Ook woningen die bewoond zijn en verkocht of verhuurd worden kunnen vaak een beetje extra hulp gebruiken. En dan gaat het niet noodzakelijk over grote aanpassingen die veel geld kosten. Soms zijn een frisse blik en een paar kleine aanpassingen voldoende om de woning op haar best te presenteren voor een zo ruim mogelijk publiek.

Kortom, de cosy-factor van Omnia Vastgoed doet elke koper met plezier over de aankoopdrempel stappen.

De elegante en toegankelijke stijl is een gouden troef voor de verkoop van uw woning(en) en garandeert een razendsnel en winstmaximaliserend resultaat met voldoening voor alle partijen.

Voor & Na

Website ontwikkeld door