Fotogallerij
31 Afbeeldingen

Huis - TURNHOUT

Te koop - Bevrijdingstraat 13, 2300 TURNHOUT, Bekijk op kaart

In optie
€ 259.000

4,333130

Maak een virtuele wandeling in deze woning


Wandel door de woning

Omschrijving

Rustig gelegen half open bebouwing met vier slaapkamers en magazijn

Gelegen in een uiterst rustige omgeving bevindt zich deze half open bebouwing waarvan de uitvoering en afwerking van het huis zijn verouderd, doch zonder structurele gebreken. Het centrum van Turnhout, scholen, winkels en invalswegen bevinden zich nabij deze woonwijk.

We betreden deze woning via de ruime inkomhal met apart toilet, dewelke toegang biedt tot de ruime leefruimte en keuken. Naast de keuken vinden we de ruime garage met aansluitingen voor was- en droogmachine. Via de keuken betreden we de westelijk geörienteerde tuin met achteraan een ruim magazijn dat tal van mogelijkheden biedt.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers van 15 , 11 en 10 m². Daarnaast bevindt zich de badkamer die voorzien is van een ligbad en wastafel. De ruime zolder biedt nog mogelijkheid tot het creëren van twee extra slaapkamers.

Aan de zijkant van het huis bevindt zich een oprit met toegang tot de ruime garage. Achteraan de woning bevindt zich het magazijn dat een uitweg biedt die uitkomt op de Gierlesteenweg.

Stedenbouwkundige vergunning: vergunning uitgereikt. Woongebied. Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig. Geen verkavelingsvergunning.
G-score: B, P-score: D. Geen afgebakend overstromingsgebied, geen oeverzone.

Bijzonderheden:
- Ruim magazijn met tal aan mogelijkheden
- Ruime oprit
- Kindvriendelijke woonwijk

Dossierbeheerder: Jim De Ketelaere - jim@omniavastgoed.be - 0495/56.53.40

Hoofdkenmerken

Bouwjaar 1955
EPC Label F
Elektriciteitskeuring aanwezig Ja, niet conform AREI
Verwarming CV op gas

Objectgegevens

Bewoonbare oppervlakte 163 m2
Woonkamer 31 m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 4
Aantal garages 1

Plan een bezoek of vraag meer informatie

Ik wens

Ontvang aanbiedingen op maat

Laat ons weten wat jij zoekt! Ons portfolio van woningen groeit elke dag. Wij sturen je enkel de nieuwe woningen door die exact aan jouw criteria voldoen. En je kan er onmiddellijk virtueel door wandelen van thuis uit. Makkelijker kan het niet.

Hou me op de hoogte
Website ontwikkeld door