Omnia Vastgoedmanagement

Huis - GROBBENDONK

Te koop

Vlierberg 1

2280 GROBBENDONK

895.000

Jouw makelaar

Hoogwaardig gerenoveerde villa met ruime polyvalente ruimte en zes slaapkamers

Deze recent en hoogwaardig gerenoveerde woning met enorm ruime polyvalente ruimte biedt alle comfort en luxe en is uiterst rustig gelegen in een kindvriendelijke buurt, doch nabij winkels en invalswegen (E313). De woning bevindt zich in een doodlopende straat in een zeer gegeerde wijk in Grobbendonk en heeft een perceeloppervlakte van circa 950 m².

De indeling van de woning kunnen we opsplitsen in twee grote delen. Enerzijds hebben we aan de rechterzijde en de 1ste verdieping het woongedeelte. Anderzijds werd het linker gedeelde volledig ingericht als zijnde kantoor/wellness/kangoeroewoning/kantoor. De functie hiervan is vrij te bepalen, doch reeds volledig afgewerkt incl. sauna.

Via de inkomhal met apart toilet betreden we de leefruimte, dewelke geniet van enorm veel lichtinval door de grote raampartijen. De leefruimte op Brabo parketvloer kent een naadloze aansluiting met de buitenruimtes, als zijnde het terras en de tuin. Verder straalt de leefruimte op comfort en elegantie uit en is deze voorzien van een gezellige zithoek met haard op Bio Ethanol en een sfeervolle eetruimte. De keuken is volledig gemoderniseerd met een centraal kookeiland en hoogwaardig inbouwapparatuur. Zo is deze voorzien van inductievuur met geïntegreerde dampkap, ijskast, twee ovens, spoeltafel  en ingebouwd koffie apparaat (AEG toestellen).

De eerste verdieping op Jatoba parketvloer is voorzien van 5 à 6 slaapkamers, waaronder een Master Bedroom met een oppervlakte van 26m² en walk-in dressing. Volledig betegelde badkamer dewelke voorzien is van een inloopdouche, ligbad en badkamermeubel met dubbele wastafel. Wasplaats voorzien van aansluitingen voor wasmachine en droogkast, tevens voorziet deze ruimte een tweede inloopdouche.

Bovendien beschikt dit pand ook over een polyvalente ruimte met eigen badkamer, toilet en sauna dewelke gebruikt kan worden voor diverse (commerciële) doeleinden, zoals privéwelness, vrij beroep, alsook zelfs een kangoeroewoning. 

De grote tuin biedt veel mogelijkheden en daarnaast zijn er ook twee garages met sectionaalpoorten achteraan het perceel met voldoende parkeergelegenheid. 

Bijzonderheden:

- Grote polyvalente ruimte, dienstig als kangoeroewooning, praktijk, wellness, kantoor, ..

- Energiezuinige woning

- Hoogwaardig gerenoveerd met duurzame materialen

- Dubbele garage met sectionaalpoorten

- Ventilatiesysteem aanwezig

- Sauna aanwezig

Stedenbouwkundige vergunning: vergunning uitgereikt. Woongebied. Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig. Geen verkavelingsvergunning.
G-score: A, P-score: A. Geen afgebakend overstromingsgebied, geen oeverzone.

Dossierbeheerder: Jim De Ketelaere - jim@omniavastgoed.be - 0495/56.53.40
 

Hoofdkenmerken

Bouwjaar 1980
Dagvaarding uitgebracht In aanvraag
Stedenbouwkundige vergunning In aanvraag
Rechterlijke beslissing In aanvraag
Verkavelingsvergunning In aanvraag
Voorkooprecht In aanvraag
Geïndexeerd Kadastraal inkomen 1859
Elektriciteitskeuring aanwezig Ja, conform AREI

Objectgegevens

Terrein oppervlakte 948 m2
Bewoonbare oppervlakte 351 m2
Woonkamer 52 m2
Terras 18 m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 6
Aantal garages 2

Foto galerij