Omnia Vastgoedmanagement

Huis - WESTMALLE

Te koop

Berckhovenstraat 66

2390 WESTMALLE

330.000

Jouw makelaar

Charmante halfopen woning met 3 slaapkamers en atelier op 530m² grond

De woning is gelegen net buiten het centrum van Westmalle, waar scholen, winkels en openbaar vervoer op wandelafstand bereikbaar zijn.

Deze charmante woning heeft op het gelijkvloers een grote leefruimte (30m²) en een eetkamer (20m²) met aansluitende een badkamer.
Vervolgens de geïnstalleerde keuken met gasfornuis, dampkap, oven, koelkast, spoelbak en aansluitingen voor wasmachine en droogkast. De keuken geeft uit op de tuin met ingebouwd zwembad en op het atelier (40m²). Op het gelijkvloers vinden we ook de eerste slaapkamer (10m²). Deze kamer kan ook perfect dienstdoen als bureauruimte.

Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. De master bedroom is bijzonder ruim (33m²) en kan zeker opgesplitst worden in 2 aparte slaapkamers. De 3de slaapkamer (22m²) heeft nog een praktische mezzanine.

De tuin is eveneens bereikbaar langs de zijkant van de woning. Fietsen moeten dus niet door de woning om achteraan gestald te worden.
Niettegenstaande deze woning halfopen is, hebben de renovaties en isolatiewerken gezorgd voor een EPC in klasse C, waardoor er geen renovatieverplichting is.

EPC: Energielabel C: 266 kWh/(m² jaar)
Stedenbouwkundige vergunning: vergunning uitgereikt. Woongebied. Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig. Geen verkavelingsvergunning.
G-score: B, P-score: B. Geen afgebakend overstromingsgebied, geen oeverzone.

Dossierbeheerder: Jim De Ketelaere - jim@omniavastgoed.be - 0495/56.53.40
  

Hoofdkenmerken

Bouwjaar 1932
Dagvaarding uitgebracht In aanvraag
Stedenbouwkundige vergunning In aanvraag
Rechterlijke beslissing In aanvraag
Verkavelingsvergunning In aanvraag
Voorkooprecht In aanvraag
Elektriciteitskeuring aanwezig Nog niet aangevraagd

Objectgegevens

Terrein oppervlakte 530 m2
Bewoonbare oppervlakte 165 m2
Woonkamer 50 m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3

Foto galerij