Fotogallerij
16 Afbeeldingen

Huis - Boom

Te koop - Brandstraat 35, 2850 Boom, Bekijk op kaart

In optie
€  350.000

12,672397

Maak een virtuele wandeling in deze woning


Wandel door de woning

Omschrijving

In het centrum van Boom, vlakbij invalsweg A12, vinden we deze ruime woning terug . Gelegen nabij openbaar vervoer, scholen, winkels en restaurants. Het huis is gelegen in een rustige, doodlopende straat. Via de inkomhal betreden we de verschillende ruimtes waaronder de woonkamer, de keuken en de badkamer. Via de eerste deur in de inkomhal kom je terecht in de gezellige woonkamer en eetkamer. De deur in de eetkamer leidt u naar de ruime keuken. Er zijn twee badkamers waarvan de grootste op het gelijksvloer gelegen is.  Op het eerste verdiep zijn er drie slaapkamers en één kleine badkamer. Op het tweede verdiep zijn er nog twee ruime slaapkamers, waarvan een met een mezzanine.
Stedenbouwkundige vergunning: Dossier vergund geacht. Woongebied. Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig. Geen verkavelingsvergunning.
Dossierbeheerder: Jim De Ketelaere - jim@omniavastgoed.be - 0495 56 53 40

Hoofdkenmerken

EPC Label D
Verwarming CV op gas

Objectgegevens

Bewoonbare oppervlakte 216 m2
Woonkamer 35 m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 5
Geluidswerend glas

Plan een bezoek of vraag meer informatie

Ik wens

Ontvang aanbiedingen op maat

Laat ons weten wat jij zoekt! Ons portfolio van woningen groeit elke dag. Wij sturen je enkel de nieuwe woningen door die exact aan jouw criteria voldoen. En je kan er onmiddellijk virtueel door wandelen van thuis uit. Makkelijker kan het niet.

Hou me op de hoogte
Website ontwikkeld door