Fotogallerij
21 Afbeeldingen

Huis - Herentals

Te koop - Fraikinstraat 64, 2200 Herentals, Bekijk op kaart

In optie
€  299.000

10,893595

Maak een virtuele wandeling in deze woning


Wandel door de woning

Omschrijving

Instapklaar handelspand met woonst in hartje Herentals.
Dichtbij de scholen ,winkels en openbaar vervoer. De woning bestaat momenteel uit een goed draaiend Grieks restaurant. Op het gelijkvloers is er plaats voor +/- 45 gasten. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime kamers. Een kamer is een aperitiefruimte maar kan ook dienst doen als restaurantruimte (19m2). De andere kamer is een slaapkamer (13m2). Op de tweede verdieping vinden we nog een hele ruime slaapkamer (35m2)
De keuken en naastgelegen bar is volledig ingericht voor een restaurant. Achteraan bevinden zich 2 afzonderlijke toiletten. De kelder is handig als opslagruimte.
Geen stedenbouwkundige vergunning uitgereikt. Woongebied. Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig. Geen verkavelingsvergunning.
Dossierbeheerder: Jim De Ketelaere - jim@omniavastgoed.be - 0495 56 53 40

Hoofdkenmerken

EPC Label F
Verwarming CV op stookolie

Objectgegevens

Bewoonbare oppervlakte 171 m2
Woonkamer 51 m2
Aantal slaapkamers 3
fireplace

Plan een bezoek of vraag meer informatie

Ik wens

Ontvang aanbiedingen op maat

Laat ons weten wat jij zoekt! Ons portfolio van woningen groeit elke dag. Wij sturen je enkel de nieuwe woningen door die exact aan jouw criteria voldoen. En je kan er onmiddellijk virtueel door wandelen van thuis uit. Makkelijker kan het niet.

Hou me op de hoogte
Website ontwikkeld door